Vasaloppet 2015

Beundrar alla som ger sig på Vasaloppet alltså.. 90 km är en bra bit! Själv föredrar jag att bara se på 😉 Har som tradition att sitta bänkad från start till mål, iaf tills de första har gått i mål. Tycker det är en rätt bra tradition, man behöver inte frysa 😉

Flisan och jag passade på att ta lite egentid framför starten vid 8,00 med morgonkaffet. Rasmus sov så gott och ljudligt i sin bädd. Dagen idag blir väldigt stilla. Plugg står på ”Att-Göra-Listan” 🙂 Har en examination på torsdag så förberedelser inför det väntar.

IMG_20150308_093229

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s