Ett aktivt liv?

Hej!

Det blev inget inlägg igår.. hade en ”heldag” på universitetet. Var hem och rastade och lekte av hundarna ordentligt innan jag tog bussen in till stan för att vara med på ashtangayogan som höll på i 75 minuter. När jag kom hem tog jag fram en gammal sele jag haft sedan länge tillbaka och provade den på Rasmus och den satt superfint på honom! Även Flisans dragsele och mitt förarbälte kom fram och så drog vi tre ut på en springtur med lite träning på de kommandon som kan va bra för att kunna styra dem. Innan vi började fick de rasta av sig, men Musse tyckte att snödrivorna skulle markeras, varenda en även när jag skickat dem framåt och ”träningen” börjat. Icke heller tyckte jag och fortsatte springa. På slutet sprang även han fint framåt och lät snödrivorna vara tills han fick sitt ”varsågod”. Det var riktigt kul att se skillnaden som blev på de nära 2 km. Flisan hade en riktigt snygg fokus framåt igår, allt satt som en smäck! Att se henne jobba är så härligt! Det är fascinerande! Hon är så fokuserad och går verkligen in för att göra sitt bästa hela tiden. Att jobba och samarbeta med en hund är en svårslagen känsla! Speciellt när det går som en dans!

Idag började jag och en vän dagen på SATS, ett tungt benpass blev det. På bussen hem kom vi på att vi skulle ta en promenad också. Det slutade på en promenad på nära milen och två trötta tjejer och två trötta hundar! Väl hemma fick hundarna besöka duschen innan de tänkte tanken på att fortsätta in i lägenheten…  Sen var det bara mat och dusch som fanns i huvudet på mig, och nu sitter jag här, känner mig lite trött men klockan är ju inte ens 21,00.. inte godkänt att lägga sig än 😉

Men men.. Nu ska jag luta mig tillbaka och kika om det är något att se på innan natten, för imorgon väntar universitetet igen! 🙂

Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s