Städdag, Scotts och Casanovas

Jag som annars inte lyssnar på dansband.. men dessa två är de jag brukar dansa till när jag går ut på dans. Idag har jag haft en städdag så jag har tvättat och bytt sängkläder, städat i städskåpet och dolat lite överallt, även dammsugit undan en matta av hundhår.. Förstår inte vad mycket hundhår det blir på ett dygn 😀 Under tiden har Spotify rullat på med bland annat Casanovas och Scotts. Några buggsteg lite här och var har det råkat bli 😉 Är såå buggsjuk!! Har kollat danslogens dansprogram men det är ju ingen dans i närheten på länge som jag tar mig till utan bil.. Så, vad gör man då? Jo, man sätter Rasmus (som gladeligen är med på det hela med en viftande svans) på höften som ett barn och Flisan på bakbenen med tassarna runt höfterna och dansar lite till musiken! Så kan en vanlig dag ut hos oss om ni funderat på det 😀

Är våren på väg tro? Inte helt hundra jag.. Rallyt är inte över än 😀 Men fåglarna kvittrar och solen skiner med en värme och asfalten syns på många ställen! Underbart tycker jag.. 🙂

2eb28-webbpromenadbro

Matlagning och plugg väntar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s