Tatuering

Satt och rensade lite bland mina bilder och hittade en bild på min tatuering. Det slog mig att jag inte lagt upp bild på den här. Jag hittade en datagjort, lite stel lika denna, men lågt ifrån som min ser ut. Jag fastnade för den och satte mig med papper och penna och skissade en egen liknande. Här är den och jag är riktigt nöjd med den där den sitter på underarmen! Den hamnade där i augusti.
Det känns riktigt bra att ha en egen tatuering, personlig, som man själv gjort måste jag säga!

Ha en fin dag!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s