Mitt armbandsur

I julklapp fick jag av mamma och pappa en klocka som jag är riktigt nöjd med. Den används dagligen kan jag lova. Det är så praktiskt med ett armbandsur, man är inte lika beroende av telefonen för att hålla reda på klockan. Visserligen används telefonen flitigt, men det kan vara skönt att lägga undan den ibland och tänka på andra saker.
Här är klockan jag pratar om:

Ha en fin dag, solen kikar fram mellan varven genom molnen här i Rallyskogarna
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s