En helg i storstadspuls

Hemma efter en helg i Stockholms storstadspuls på två mässor/festivaler som var ihopslagen till en enda stor mässa. Chokladfestivalen hade en massa choklad i olika former, färger och smaker. Fanns säkert något för alla där. Tyvärr var det så mycket folk just där chokladen var, så man såg ju inte allt som fanns på borden. Hem- och villamässan som var ihopslagen med chokladfestivalen hade mycket kul! Allt från grytlappar till stora bubbelpoolar, värmepumpar, träningskläder och mycket, mycket annat.
Jag drog till slottet och en liten sväng på gamla stan, får gå runt och kika mera en helg när det finns mer tid att se sig om. Vi hade bara mässan planerat denna gång och det var under gårdagen. Idag åt vi hotellfrukost och åkte hem. Drygt 4-5 timmars bilresa åt bara ena hållet. Väl hemma rullades disneyfilmen Skönheten och Odjuret på. Riktigt mysigt måste jag säga. Men nu har vi choklad- och kaffemys i sängen med ljus tända.
Ha en fin kväll! Själv ska jag snart ta natten. Trött efter en kanonhelg i huvudstaden!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s