På vägen hem..

i fredags stannade jag och fotograferade lite. Jag skulle vilja ha stannat på morgonen när jag åkte till skolan, men jag räknade på tiden och skulle jag ha stannat, så hade jag kommit för sent till skolan.  Så istället stannade jag på hemvägen vid ett lämpligt ställe. Vid en badplats. Tog kameran och klättrade ner för slänten. Väl nere fick jag syn på en liten stig jag kunde ha tagit istället för att ha hållit i trädet och hoppat ner. Jaja, smidig får man vara ibland..
Fick en bild som jag blev nöjd med. Denna.

Ha en bra dag! Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s