Fotografering och bilder

Lite underhållande att jobba med bilder, skulle kunna tänka mig att jobba med det på heltid, men man får väl börja någonstans va? Att ha det på hobbynivå är som många säger om att sticka och virka, det är som terapi, man tänker inte på andra saker än kameran och objektet.. Skulle vilja experimentera lite mer med reflexskärmar och studiofotografering. Helst skulle jag vilja göra en fotostudio i mitt rum, men det är lite trångt om man ska kunna bo själv där inne också.

Ha det!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s