Frykdalsdansen och mycket annat!

Väldigt länge sedan jag uppdaterade här nu.. Det har varit lite mycket på sista tiden som gjort att jag knappt hunnit med mig själv. Men det är bara bra saker som hänt som tur är!
Vart på kärnåsen i år igen och kärnade smör och kokade sötost. Härligt, härligt! Tredje året gjort i Sätern. Dagen efter att Klar-hälja slutade så åkte jag på Intensivkurs för körkort som pågick under 9 dagar. Nu är det bara att fortsätta traggla och öva hemma! Och igår kom jag hem efter att ha varit på Frykdalsdansen. Så direkt intensivkursen slutade så gick jag upp till Kolsnäs. Mycket skoj och dans har det blivit. En speciell artist som var där var Magnus Uggla! 7 000 pers var inne i parken då. Gissa om det var tjockt med folk! Inte riktigt lika många var på Rolandz dagen innan. Uggla drog igång publiken och höll den vid liv. En störtskön man det!
Och så har jag hunnit fylla 18 och haft två kalas med släkten, ett med mammas sida, och ett man pappas sida. Och på fredagen den 19 var jag på Midnattssolsrallyt när det var här hemma, och på kvällen till öltältet och lyssnade på The Refreshments som spelade.
Jag har haft lite mycket, men jag ska försöka plocka upp kameran imorgon så lite fräscha bilder kan dyka upp här! Har ju all tid i världen jämt nu när jag har ont i halsen och inte har något att göra 😉
Mamma och syrran är i Spanien och har varit borta i en vecka redan. Bara två veckor kvar nu! Saknar dem, är väldigt tyst här hemma, med det är väl tur att jag har pappa och djuren.
En en fin dag!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s