Rullatorparkering

När jag kom hem från skolan igår fick jag syn på nått kul.. En rullator som var parkerad på en parkeringsplats! Var ut med kameran och här är bilderna! Skrattade lite för mig själv när jag satt där på huk och försökte fota, tänkte: Det här måste se lite kul ut ändå.. Jag på huk med kameran i nyllet, och en rullator som är parkerad.. En granne blev stående och titta istället för att fortsätta kratta. Tja, lite får man väl bjuda på? 😉

Ha en go fredag, och till alla norskar: ha en bra nationaldag!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s