En dag, mycket aktivitet

Att man kan hinna med så mycket på en dag! Fantastiskt.. Lekte frisör och klippte pappa efter frukosten, har vart på 2 barnkalas (från  typ 13-19 sammanlagd tid), en kusin på pappas sida och en kusin på mammas sida fyllde idag, och så har jag duschat Flisan, läst lite inför ett kursprov vi ska ha på tisdag och hunnit med ett träningspass! 
Morgondagen har också ett fullspäckat schema.. kanske får ta att släcka de blå så man är pigg (eller i alla fall en chans att vara piggare) imorgon. Så håller vi tummarna på att de 1-2 decimeter med blötsnö som ramlade ner under dagen är borta när vi vaknar imorgon!
Natti!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s