Temavecka?

Sitter lite i funderingar.. Jag kanske skulle ta och börja med ”temaveckor” ett tag här på min fotoblogg. Med temavecka menar jag att jag kommer lägga ut en bild om dagen med samma tema i en vecka, och efter sen byta tema. Jag har porträtt, fototips, djur, kärlek och en massa andra olika teman olika veckor. Ni får jättegärna komma med förslag på teman i kommentarsrutan!
Elinore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s