Fotoläxa del 4..

Hej å hopp! Jag har varit på Kärnåsen och kärnat smör och hjälpt till att göra sötost under en vecka! Så missade tyvärr förra veckans, men den slår jag ihop med den här! Denna vecka är det porträtt som gäller.Fotoskolan finns hos: Happy days .

Jag börjar med min lillasyster Ida:

Sen min allra bästa vän, Flisan:
Och en Chihuahua. Min f.d lärares mammas hund:

Fyllde år gjorde jag i söndags, den 17:de juli också… Fick fina presenter av mina föräldrar och syster 🙂 Fick ett förkläde med kossor på 😀 Älskar kor och hundar :+) Sen så fick jag en bok med kladdkakerecept i, ett minneskort på 8 G i minne på, en kameraväska och sen en tavla av ett slag, där jag ska sätta ett kort på Flisan, Det följde med en lera som man kan göra avtryck i och låta torka, och sätta i den andra ramen, de sitter ihop med gångjärn. =)
Sen igår, måndag, kom mormor och Maiwor och Erik med hundar , Fick en mysig berlock till mitt pandora-armband, de var en fyrklöver =) och en Saint paulia, eller vad det nu heter 😉 Den var mycket fin, vit och lila aktig =D
Ha en riktigt bra dag i det vackra julivädret!
Kram Elinore!

En tanke på “Fotoläxa del 4..

  1. Börjar med att hurra grattis i efterskott!! 🙂

    Vad roligt att du tog tillfället i akt och även tog med dig förra veckans läxa i del nr 4. Du fick med olika vinklar och ljus också, de två översta vart favoriterna. De understa är egentligen fina de med men kanske att du skulle ha lite kortare slutartid för att få in mer ljus i bilderna så att golvet blir ljusare och den söta modellen mer framträdande.

    Länkar till dig i min lista!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s